Over ons

Hallo !

Wij zijn de Frontliners, de enige en dus ook de beste soft- en baseballclub in de Westhoek! Wij zijn 1 grote vriendengroep, we vinden het belangrijk dat er een aangename gemoedelijke sfeer heerst in onze club. Plezier en energie staan voorop in onze club. We staan erop dat iedereen plezier beleeft aan de trainingen en helemaal zichzelf kan zijn. Baseball is een heel energieke sport en dat zijn wij en onze leden ook!
We zijn een zeer betrokken club, je vindt ons terug op vele evenementen zoals bv de kerstmarkt, Cyrusfeesten, Christmas Run, opendeur in de Lovie. In onze sportclub is iedereen welkom! Iedereen krijgt de kans om aan het spel deel te nemen en zijn plaats te vinden in onze club.
Je kan al lid worden bij ons vanaf 2,5 jaar! Als dat niet geweldig is! De enige voorwaarde om lid te worden bij ons, is dat je een grote portie engagement bezit, want dat vinden wij namelijk het allerbelangrijkste! De jeugd wordt technisch correct opgeleid, maar met de nodige portie fun! De leden kunnen steeds doorschuiven met hun leeftijdsgenootjes.
Eens de leden volwassen zijn kunnen ze kiezen tussen de recreatieve of competitieve ploeg. Voor onze club hebben wij ook grote toekomstplannen, wij willen namelijk nog steeds groter worden. Hoe meer zielen hoe meer vreugde toch?